Divácke otázky v Na telo: Má byť hymna len pre vyvolených? Minister Erik Tomáš nesúhlasí Nina Baková 24. 11. 2024
Erik Tomáš v Na telo: Predčasné voľby nie sú na stole. Verím, že pán Huliak nechce, aby sa PS dostalo k moci Katarína Kiššová 24. 11. 2024
Divácke otázky v Na telo: Šíri SaS hoaxy a bude Migaľ väčším rebelom v koalícii? Odpovedajú poslanci Nina Baková 17. 11. 2024
Sú Slováci viac konzervatívni alebo liberálni? Výsledky prieskumu hovoria jasne Rebeka Kosečeková 16. 2. 2020
Lucia Ďuriš Nicholsonová Lucia Ďuriš Nicholsonová: Smer prerazil dno. Ide im len o zachraňovanie preferencií Karol Chren 16. 2. 2020
Na telo Exkluzívny prieskum: Ktorým politikom Slováci dôverujú najviac a ktorým najmenej? Rebeka Kosečeková 9. 2. 2020
Na telo Truban o Matovičovej internetovej ankete: Keby to videl Fico, tak strieka šampanské markiza.sk 9. 2. 2020
Na telo Prieskum Focus: Chceli by Slováci vládu Smeru a opozičných strán alebo radšej predčasné voľby? Zuzana Žigová 2. 2. 2020
Na telo Čaputová: Po skončení mandátu nebudem zakladať stranu ani vstupovať do inej Zuzana Gálisová 27. 1. 2020
Politika A. Kiska: Kotleba je zlo. Aj Hitlera na začiatku ľudia akceptovali Katarína Kiššová 19. 1. 2020
Na telo Na moju mamu vykrikovali, že je LGBT. Aký som ja liberálny? Pýtal sa Hlina Zuzana Žigová 13. 1. 2020
Michal Kovačič Béla Bugár posiela Fica na politický dôchodok, Hlina by sa s kamiónom pridal k protestom Zuzana Gálisová 12. 1. 2020
Na telo Na telo sa po prestávke vracia. Hosťami budú Alojz Hlina a Béla Bugár Zuzana Gálisová 9. 1. 2020
Michal Kovačič Zo zákulisia Na telo: Keď si politici myslia, že kamery sú vypnuté Michal Lukačovič 31. 12. 2019
Manažér Petry Vlhovej má na krku problém. Polícia vyšetruje organizovanie jedného športového podujatia
Manažér Petry Vlhovej má na krku problém. Polícia vyšetruje organizovanie jedného športového podujatia
Vlamači, ktorí v noci prepadli rodinu v Nitre, si odniesli 100-tisíc eur. Dvaja rukojemníci skončili v nemocnici