Po piatej malárii musel profesor Krčméry skončiť s misiami. Ukázal nám však tú slovenskú Zuzana Gálisová 6. 5. 2021
Pavol Čekan na vlastnej koži pocítil krehkosť života. Ochrnul a učil sa znova chodiť Zuzana Gálisová 3. 5. 2021
Detská lekárka Prokopová o pandémii: Zistili sme, že nie sme pánmi tejto planéty Karol Chren 1. 5. 2021
Málokto vie, že si trúfol na maratón. Virológ Boris Klempa nás vzal tam, kam sa hocikto nedostane Róbert Ďurkáč 23. 4. 2021
Napriek kritike celý čas analyzoval korona dáta. V súkromí nás však Richard Kollár prekvapil Róbert Ďurkáč 22. 4. 2021
Známy infektológ ako ho nepoznáte: Ukázal nám tvár, ktorú pre pandémiu nemôžete vidieť Zuzana Gálisová 21. 4. 2021
Zdravotníctvo Príbehy zdravotníkov počas pandémie: Rodiny takmer nevídame Vladimíra Drábiková 20. 4. 2021
Covid-19 Analytik Smatana: Nakazil som sa od pera v banke, priateľka ma prinútila ísť do nemocnice Zuzana Gálisová 20. 4. 2021
Reflex Pred rokom začal informovať o covide, dnes je z neho hrdina. Vyspovedali sme Petra Sabaku Róbert Ďurkáč 19. 4. 2021
O život prišli pri vyčíňaní 18-ročného študenta. Zástupkyňa Mária bola vizionárka, Alenka sa chcela stať lekárkou
Zástupkyňa ležala v riaditeľni, študentka na chodbe. Pohľad na tie rany ma bude dlho mátať, hovorí očitá svedkyňa
Iba 21-ročný mladík zažil peklo na chate pri Skalici. Hodiny ho tam bili a mučili, vyskúšali na ňom aj waterboarding
Zálohovací systém plastových fliaš spustili už aj v Rakúsku. Cena za PET fľašu či plechovku vás asi prekvapí
Mladík, ktorý nepodal ruku prezidentovi, má podporu aj z Česka. Hašek vyzdvihol silnú osobnosť študenta