Je to taký dedkov domáci destilát, z ktorého bolo vypálené to najhoršie, myslí si o Kotlárovom dokumente analytik TVNOVINY.sk 15. 1. 2025
Analytik Smatana: Čaká nás náročná jeseň a zima. Zdravotné kapacity budú preťažené Katarína Kiššová 16. 9. 2021
Analytik Smatana: Nakazil som sa od pera v banke, priateľka ma prinútila ísť do nemocnice Zuzana Gálisová 20. 4. 2021
Krajčí kúpil desiatky miliónov samotestov na doma. Podľa analytika väčšina na to nie je vhodná Róbert Ďurkáč 5. 3. 2021
Zdravotnícky analytik Martin Smatana osem dní bojoval s covidom v nemocnici Ivan Čerňanský 6. 2. 2021
Musíme byť na seba prísnejší. V boji proti mutácii je kľúčové naše správanie sa, hovorí Krčméry Katarína Kiššová 21. 1. 2021
Zdravotnícky analytik Smatana tvrdo skritizoval nové opatrenia. Prečítajte si, čo napísal Zuzana Gálisová 9. 12. 2020
Zástupkyňa ležala v riaditeľni, študentka na chodbe. Pohľad na tie rany ma bude dlho mátať, hovorí očitá svedkyňa
Zálohovací systém plastových fliaš spustili už aj v Rakúsku. Cena za PET fľašu či plechovku vás asi prekvapí
Zástupkyňa ležala v riaditeľni, študentka na chodbe. Pohľad na tie rany ma bude dlho mátať, hovorí očitá svedkyňa
Iba 21-ročný mladík zažil peklo na chate pri Skalici. Hodiny ho tam bili a mučili, vyskúšali na ňom aj waterboarding
Zálohovací systém plastových fliaš spustili už aj v Rakúsku. Cena za PET fľašu či plechovku vás asi prekvapí
Mladík, ktorý nepodal ruku prezidentovi, má podporu aj z Česka. Hašek vyzdvihol silnú osobnosť študenta