VIDEO: Tretí obrat v rade režírovali parádne góly. Spartak z anglického týždňa vyťažil maximum Adam Dudiak 2. 11. 2024
VIDEO: Trnava v závere otočila zápas proti Komárnu, hrdinom Spartaka sa stal Michal Ďuriš Matej Babic 30. 10. 2024
VIDEO: Trenčín dvakrát viedol, no na triumf to nestačilo. Trnava v závere otočila zápas a vyhrala Matej Babic 27. 10. 2024
Niké liga VIDEO: Šláger mesiaca korisťou Slovana. Pozrite si jediný gól, ktorý početná kulisa v Trnave videla Róbert Ďurkáč 19. 10. 2024
Futbal Cez víkend je na programe rizikový duel. V Trnave bude číhať viac policajtov TASR 18. 10. 2024
Futbal Tréner najväčšieho rivala Slovana o Weissovi: Na ihrisku som ho nemusel, v šatni by som ho chcel Richard Jančiar 17. 10. 2024
Futbal Krása Slovnaft Cupu: Hráči Spartaka celebritami, v Bytči po rokoch vypredali štadión TV Markíza 16. 10. 2024
Niké liga VIDEO: Spartak Podbrezovú vyškolil z efektivity. Trnava je naďalej nezdolaná, neinkasovala vyše 300 minút TASR 5. 10. 2024
Futbal Dva hetriky, vymaľované za pol hodinu. Spartak v Slovenskom pohári nenechal nič na náhodu TASR 2. 10. 2024
Niké liga Gašparík po bezgólovej remíze s DAC: Na ihrisku sa nenašiel nik, kto by vyčnieval TASR 29. 9. 2024
Niké liga VIDEO: Dunajská mala aj v 96. minúte luxusnú šancu. Trnava však na Žitnom ostrove uhrala bezgólovú remízu TASR 28. 9. 2024
Niké liga Trnava to doma konečne zlomila. Urazili sme šťastenu, ale nie zahodenými šancami, vyčítal kouč Dukly TASR 22. 9. 2024
Niké liga VIDEO: Trnava si drží ligovú neporaziteľnosť. O výhre nad B. Bystricou rozhodol prvým gólom v sezóne Ďuriš Róbert Ďurkáč 22. 9. 2024
Niké liga VIDEO: Trnava predviedla skvelý vstup do zápasu, no Košice dokázali reagovať. Oba tímy tak bodovali TASR 15. 9. 2024
Niké liga Integrácia a Liga majstrov. ÚLK vyšlo v ústrety Trnave i Slovanu, dva zápasy našej najvyššej súťaže spoznali nové termíny TASR 12. 9. 2024
Futbal Súboj Karhanovcov: Štvrtoligista trápil Trnavu, polčas skončil bez gólov. Spartak napokon rolu favorita naplnil TASR 11. 9. 2024
Niké liga Martin Škrtel dal Spartaku Trnava košom. Mal prijať ponuku od veľkého rivala Milan Špak 10. 9. 2024
Exkluzívne Takáč exkluzívne: Prestup do Slovana nebol môj sen. No už po mesiaci viem, že ho nikdy nebudem ľutovať (rozhovor) Adam Dudiak 7. 9. 2024
Niké liga Ideme do konca, súper vykopáva loptu z čiary a potom nás zabijú vlastní fanúšikovia, nechápal kapitán Trnavy TASR 2. 9. 2024
O život prišli pri vyčíňaní 18-ročného študenta. Zástupkyňa Mária bola vizionárka, Alenka sa chcela stať lekárkou
Zástupkyňa ležala v riaditeľni, študentka na chodbe. Pohľad na tie rany ma bude dlho mátať, hovorí očitá svedkyňa
Iba 21-ročný mladík zažil peklo na chate pri Skalici. Hodiny ho tam bili a mučili, vyskúšali na ňom aj waterboarding
Zálohovací systém plastových fliaš spustili už aj v Rakúsku. Cena za PET fľašu či plechovku vás asi prekvapí
Mladík, ktorý nepodal ruku prezidentovi, má podporu aj z Česka. Hašek vyzdvihol silnú osobnosť študenta