Igor Matovič príde o dva poslanecké platy. Dôvod oznámil poverený predseda parlamentu Peter Žiga TASR 13. 1. 2025
Tibor Gašpar vykázal Igora Matoviča z rokovania NR SR po tom, čo vládu nazval „mafiánskou zberbou“ Lucia Tužáková 4. 12. 2024
Parlament schválil platy lekárov, Matovič ich v rozprave označil za vydieračov Alex Murajdová 30. 11. 2022
Hlasovanie by malo v Národnej rade po novom fungovať aj v prípade kybernetických incidentov TASR 4. 11. 2022
Kým v parlamente testujú hlasovací systém, Boris Kollár dovolenkuje v Dubaji Martina Töröková 3. 11. 2022
Politika Kollár sa diví, že parlament zablokovali zle prepojené káble: Takáto hlúposť, banalita Alex Murajdová 2. 11. 2022
Politika Poslanec Halák po incidente v Národnej rade: Vravím si, odpojený kábel, to treba pripojiť Martina Töröková 2. 11. 2022
Politika Heger: Stretnutie v SIS som inicioval ja. Opozícia chce ochrániť systém, ktorý tu vytvorili Katarína Kiššová 26. 5. 2021
Exkluzívne Politologička: Poslanci ukázali, že sú nad zákonom. Premiér a jeho ľudia nie sú zrelí na vládnutie Katarína Kiššová 28. 12. 2020
Miroslav žiak Mazurek strčil do poslanca Žiaka. Kotlebovci sa mu vraj vyhrážali, že doma nebude v bezpečí Katarína Kiššová 12. 11. 2020
Covid-19 Poslanci Smeru a Sme rodina mali pozitívny test na koronavírus Katarína Kiššová 26. 10. 2020
Politika Rozpačitá tradícia pokrivkáva: Po Richardovi Sulíkovi sa odmietol dať zvečniť aj Andrej Danko Michal Lukačovič 16. 8. 2020
Ústavný súd SR Pokračuje vypočúvanie uchádzačov o post ústavného sudcu, jedna kandidátka odstúpila Katarína Kiššová 2. 5. 2019
Politika Vyše 16-hodinová debata o školstve a zdravotníctve nič nevyriešila Zuzana Gálisová 12. 2. 2016
Politika Ak niektorí z dnešných poslancov neuspeje vo voľbách, prilepší si o tisícky eur Zuzana Gálisová 10. 1. 2016
O život prišli pri vyčíňaní 18-ročného študenta. Zástupkyňa Mária bola vizionárka, Alenka sa chcela stať lekárkou
Zástupkyňa ležala v riaditeľni, študentka na chodbe. Pohľad na tie rany ma bude dlho mátať, hovorí očitá svedkyňa
Iba 21-ročný mladík zažil peklo na chate pri Skalici. Hodiny ho tam bili a mučili, vyskúšali na ňom aj waterboarding
Zálohovací systém plastových fliaš spustili už aj v Rakúsku. Cena za PET fľašu či plechovku vás asi prekvapí
Mladík, ktorý nepodal ruku prezidentovi, má podporu aj z Česka. Hašek vyzdvihol silnú osobnosť študenta