Norbert Bödör čelí obžalobe z podplácania policajtov. Ak by prešiel nový trestný zákon, skutok by bol premlčaný Zuzana Ferenčáková 12. 2. 2024
Tibor Gašpar a Norbert Bödör sú obvinení za odpočúvanie kaviarne Milana Krajniaka Karol Chren 11. 1. 2024
Tajná schôdzka u Fica: Imrecze vypovedá, že na stretnutí bol aj Bödör a riešili Kisku Katarína Ács 2. 7. 2021
Norbert Bödör Ďalší expolicajt NAKA sa priznal. Potvrdil stretnutie exministra Žigu s Bödörom Zuzana Ferencakova 27. 5. 2021
Norbert Bödör Sudca bude rozhodovať o prvej Bödörovej žiadosti o prepustenie na slobodu aj cez víkend Zuzana Gálisová 20. 5. 2021
Norbert Bödör Exminister Jahnátek vypovedal na NAKA k údajným vyhrážkam na jeho osobu Zuzana Gálisová 22. 4. 2021
Norbert Bödör Sudca až v pondelok rozhodne, či Norbert Bödör a traja ďalší obvinení zostanú vo väzbe Zuzana Gálisová 12. 3. 2021
Obvinenie Norbert Bödör: Nikdy som nebol a ani nie som členom zločineckej skupiny Zuzana Ferencakova 10. 3. 2021
Norbert Bödör Kočnerova Threema vyplavila ďalšie informácie: Schému, na ktorej konci profitoval Suchoba Róbert Ďurkáč 11. 2. 2021
Najvyšší súd Najvyšší súd odmietol Bödörovu sťažnosť, vo väzbe ostáva do apríla Zuzana Gálisová 28. 1. 2021
Norbert Bödör Bödörovi predĺžil ŠTS väzbu do apríla, podnikateľ podal sťažnosť Zuzana Gálisová 15. 1. 2021
Norbert Bödör Dokumenty, ktorými chcel Fico skompromitovať Matoviča, sú vraj z trestného spisu Karol Chren 4. 12. 2020
Norbert Bödör Žiga: Som pripravený vypovedať, Bödörovi som nedával žiadne peniaze Zuzana Gálisová 3. 12. 2020
Norbert Bödör Fico: Jankovskú trápili deväť mesiacov vo väzbe, až potom začala hovoriť Zuzana Gálisová 26. 11. 2020
Manažér Petry Vlhovej má na krku problém. Polícia vyšetruje organizovanie jedného športového podujatia
Odkaz Huliaka po rokovaní koaličnej rady: S touto partiou nechceme mať nič spoločné, Danko je neseriózny
Manažér Petry Vlhovej má na krku problém. Polícia vyšetruje organizovanie jedného športového podujatia
Vlamači, ktorí v noci prepadli rodinu v Nitre, si odniesli 100-tisíc eur. Dvaja rukojemníci skončili v nemocnici