Šutaj Eštok oznámil nový vyšetrovací tím pre zbrane na Ukrajinu. Naď mu odkazuje, že sa nebojí Viktor Serebryakov 21. 11. 2024
Prípad odrezanej hlavy prasaťa u Andreja Danka: Vyšetrovateľ ho rieši ako nebezpečné vyhrážanie Zuzana Ferenčáková 15. 11. 2024
Prehovorila korisť online predátora, ktorý má obete aj zo Slovenska: Cítila som, ako sa môj svet rúca Alex Murajdová 12. 11. 2024
Vyšetrovanie vraždy Cynthie (†32) je v závere. Obvinený Juraj Csiffáry bojuje o ich spoločnú dcéru Zuzana Ferenčáková 3. 11. 2024
Vyšetrovanie Samsungu hrozia problémy pre práčky, ktoré sa počas prania rozpadli Nikola Teleková 29. 9. 2016
Vojna na Ukrajine Tragédia letu MH17: Boeing zostrelila raketa dovezená na Ukrajinu z Ruska Katarína Ács 28. 9. 2016
Krimi Poľskí vyšetrovatelia rozhodli o exhumácii tiel obetí katastrofy pri Smolensku Katarína Ács 13. 9. 2016
Vyšetrovanie Preveruje sa údajný útok tureckých hackerov na letisko vo Viedni radoslav kozak 7. 9. 2016
Vyšetrovanie Tvrdý zásah polície. Okrem páchateľa si to odniesla aj babička (84) Nikola Teleková 2. 9. 2016
Vyšetrovanie V Drahovciach našli na ceste mŕtvu ženu (†33). Vypadla z kamiónu Katarína Ács 30. 6. 2016
Vyšetrovanie Obetí pedofila spod Tatier môžu byť desiatky: Polícia ma v rukách stovky fotografií detí Marcel Marcišiak 22. 5. 2016
Vojnové lode NATO obkľúčili čínske plavidlo. Posádka mala zámerne spustiť kotvu, ktorá pretrhla podmorské káble
Nočná dráma na západe Slovenska: Po Malackách behal muž s veľkým nožom, vyhodil ženu z okna. Polícia ho zadržala
Zelenina, ktorá znižuje riziko infarktu a pomáha s cholesterolom. Vedci poukazujú na jej pozitívne účinky
Manažér Petry Vlhovej má na krku problém. Polícia vyšetruje organizovanie jedného športového podujatia